Onko MyPizza kannettava?

MyPizza painaa ainoastaan 10 kg, joten halutessa sen voi ottaa mukaan retkelle, rannalle tai piknikille – minne menetkin!

Mitä MyPizzalla voi valmistaa?

Täydellisen rapeat pizzat paistuvat MyPizza-uunissa muutamassa minuutissa. MyPizza sopii erinomaisesti myös esimerkiksi kalan, lihan, rieskan, karjalanpiirakoiden tai jälkiruokien valmistukseen. MyPizza-uunissa voit valmistaa kaikkea, mikä vaatii korkean paistolämpötilan. Ideoita MyPizzan käyttöön löydät reseptisivulta.

Millaiset pelletit sopivat käytettäväksi MyPizza-uunissa?

MyPizza-uunissa tulee käyttää ainoastaan ruuanlaittoon sopivia pellettejä (laatu­luokka 1, EN-koodi A1). Voit käyttää esimerkiksi suomalaisia MyPizza-pellettejä. Pelletit tulee säilyttää kuivassa, lämmitetyssä sisätilassa. Kosteat pelletit eivät pala kunnolla ja tuli voi sammua.

Onko MyPizzassa kivinen paistolevy?

MyPizzan paistolevy on valmistettu suomalaisesta vuolukivestä. Sen ansioista saat pizzoihisi samanlaisen herkullisen rapean pohjan kuin aidossa italialaisessa kiviuunissa. Katso tarkemmat tiedot liitteestä: MyPizza pizzakivi ohjeet_Soapstone Use Instructions

Kuinka nopeasti MyPizza on käyttövalmis?

MyPizza saavuttaa ihanteellisen paistolämpötilan noin 25 minuutissa.

Voinko paistaa pakastepizzaa MyPizza-uunissa?

Joskus tekee mieli turvautua pakastettuun ruokaan. MyPizza-uunissa voi paistaa myös pakasteita, esimerkiksi pakastettuja karjalanpiirakoita tai pakastepizzaa. Muista tällöin sulattaa pakaste ennen paistoa, jotta ruoka ei jää sisältä raa’aksi. Suosittelemme pizzan valmistusta alusta alkaen itse – se on todella palkitsevaa! Helppoja ja herkullisia pizzareseptejä löydät MyPizzan reseptisivulta.

Mitä huoltotoimenpiteitä MyPizza vaatii?

MyPizza olisi hyvä puhdistaa aina käytön jälkeen, kun uuni on jäähtynyt. Polttokaukalo tyhjennetään tuhkasta ja polttokaukalon ilma-aukot puhdistetaan. Paistolevy tulee kokonaan ulos uunista, joten sen saa myös puhdistettua helposti. Katso paistoteräksen käyttöohje tästä.

Mitä MyPizza-paketti sisältää?

Tilatessasi MyPizzan saat pellettilämmitteisen pizzauunin, jossa on vuolukivinen pizzakivi. Pakettiin kuuluu myös MyPizza Pizzalapio.

Tuotetiedot