MyPizzassa yhdistyvät aito tuli, 2 miljardia vuotta vanha vuolukivi, moderni suomalainen muotoilu ja perinteinen terästeollisuus. Lopputuloksena on kokonaan Suomessa valmistettu kestävä pizzauuni, jolla valmistat herkullisia pizzoja kotona!

MyPizzan tarina alkaa Lapista. Keminmaalaiset veljekset Matti ja Markus Saukko ovat paitsi intohimoisia ruoanlaittajia myös yrittäjiä. Veljesten perheyritys Polar Metalli on tunnettu laadukkaiden kotimaisten grillien valmistajana jo yli 20 vuoden ajan, ja kun kotona paistetut pizzat nousivat Suomessa suureksi ruokatrendiksi, pojat ideoivat pizzauunin, jolla jokainen voi valmistaa herkullisia pizzoja kotona.

Aito lähituote

MyPizza valmistetaan 100 prosenttisesti Suomessa. Pizzauuneissa käytettävän ruostumattoman teräksen malmi louhitaan ja valmistetaan teräkseksi Torniossa, 16 kilometrin päässä Polar Metallin tehtaalta. Uunien puukahvat ovat suomalaista mäntyä ja pizzakivet suomalaista vuolukiveä, joka kestää murtumatta niin pohjoisen hyytävän kylmyyden kuin aidon tulenkin. MyPizza myös lämpiää kotimaisella polttoaineella, puhtailla puupelleteillä.

Modernin suomalaisen teollisuuden taidonnäyte

MyPizza edustaa modernia suomalaista teollisuutta ja muotoilua, ja vie nykyaikaista Suomi-kuvaa myös maailmalle, sillä jo lähes puolet tuotannosta lähtee vientiin: Pohjois-Amerikkaan, Englantiin, Saksaan ja Italiaan.

Polar Metalli haluaa olla mukana tuomassa työpaikkoja Suomeen, ja on pitänyt MyPizzan tuotannon kokonaan Suomessa – ja pitää vastakin. Vuonna 2017 MyPizza osallistuu 100-vuotiaan Suomen itsenäisyyden juhlintaan ja on mukana useissa tapahtumissa eri puolilla Suomea.